Nieuwsbericht

Save the date: 9 oktober congres 'Duurzaam Aanbesteden Doelgroepenvervoer'

Na het succes van vorig jaar organiseren we weer een congres voor vervoerders en opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer. Het thema is: Duurzaam aanbesteden. Hoe kan je duurzaam aanbesteden? Wat is er nog mogelijk tijdens een aanbesteding? En hoe zorg je voor duurzame inzetbaarheid van je medewerkers en voertuigen? Zoals je inmiddels van ons gewend bent gaan we met elkaar hierover in gesprek!

We praten je graag bij over de bevindingen van het bestuursakkoord Zero Emissie Doelgroepenvervoer (BAZED) en de Clean Vehicle Directive. Waar staan we nu? En hoe nu verder? Daarnaast wordt aandacht besteed aan andere aspecten van duurzaam vervoer zoals integratie OV en doelgroepenvervoer, duurzame inzet van personeel en hoe je dit in een aanbesteding tot zijn recht laat komen.

Naast de plenaire bijeenkomst zijn er ook verdiepingssessies, informatiestands en een gezellige netwerkborrel. Kortom, laat je inspireren! Ontdek hoe anderen verduurzamen en aanbesteden en krijg tips voor goede samenwerking in je eigen regio.

Noteer woensdag 9 oktober alvast in je agenda voor het congres ‘Duurzaam Aanbesteden Doelgroepenvervoer’. De uitnodiging (inclusief het programma) volgt voor de zomervakantie.

Datum :  woensdag 9 oktober 2024
Locatie:   Eenhoorn in Amersfoort (tegenover CS)
Tijd:          12.00 – 18.00 uur

Het congres ‘Duurzaam aanbesteden’ wordt georganiseerd door AIM, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, VDVN, de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.