Nieuwsbericht

Ben jij ook bij het congres 'Duurzaam Aanbesteden Doelgroepenvervoer'?

Op woensdag 9 oktober is het congres ‘Duurzaam Aanbesteden Doelgroepenvervoer’. Het congres voor opdrachtgevers en vervoerders in het doelgroepenvervoer. Een middag vol inspiratie, de laatste ontwikkelingen over het doelgroepenvervoer én het ontmoeten van interessante connecties uit de branche. We verwelkomen je graag bij de Eenhoorn in Amersfoort. Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan!  

Waarom je dit niet mag missen:

  • Netwerken: Ontmoet opdrachtgevers, vervoerders en sleutelfiguren uit de branche en leer van elkaar.
  • Inspiratie en Innovatie: Laat je inspireren door de visie van Ruud Veltenaar, een vooraanstaand filosoof en inspirator, die ons meeneemt naar een duurzamere toekomst.
  • Met elkaar in gesprek: Ga, los van de waan van de dag, met elkaar in gesprek over zero emissie, laadinfrastructuur en aanbesteden van doelgroepenvervoer.
  • Praktische workshops: Verdiep je in thema’s zoals publieke mobiliteit en duurzaam vervoer.

100% Zero-emissie doelgroepenvervoer, waar staan we nu?
Het bestuursakkoord Zero Emissie Doelgroepenvervoer (BAZED) loopt eind dit jaar af. We bespreken waar we nu staan en de volgende stappen naar een duurzamere toekomst.

Meld je aan! 
Kom woensdag 9 oktober naar het congres voor een middag vol kennisuitwisseling en inspiratie. Ontdek hoe anderen verduurzamen en krijg tips voor een goede samenwerking in je eigen regio.

Het congres is voor opdrachtgevers en vervoerders in het doelgroepenvervoer. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan! Je kunt met maximaal twee personen per organisatie deelnemen. Deelname is kosteloos. Meld je hier aan of via onderstaande knop. 

Klik hier voor het volledige programma en meer informatie.


Tot ziens op 9 oktober!

Het congres ‘Duurzaam Aanbesteden’ wordt georganiseerd door AIM, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, VDVN, de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.